Bakancslista

Mit tennél ha tudnád már csak egy éved van hátra? Mi az amit életed végéig meg akarsz tenni? A Bakancslista legfőbb vágyaid jegyzete, minden amit véghez akarsz vinni mielőtt meghalnál. Készíts róla fotót és töltsd fel a listádra, de nem fontos megosztani senkivel. Ez a te döntésed!

Másnak sem kívánnám

Mi az amit még ellenségeidnek sem kívánnál? Félreérthető helyzet, vagy egy eldurvult bili? Vagy egy kellemetlen pillanat? Örökítsd meg fotóként, hogy mások is okulhassanak belőle. Tárold el profilodban fotóidat! Egy mérges pillanatodban kifejezheted barátodnak, hogy valami nincs rendben köztetek.

Vicces

Minden nap találkozunk mókás dolgokkal. Biztos te is kaptál már vicces pizsamát, borzasztó nyakkendőt, vagy olyan dolgot amit mindenképp megosztanál ismerőseiddel. Készíts róla fotót és töltsd fel a Ribizlyre. Vicces dolgot kérhetsz másnak vagy magadnak is, de jó ha tudják az ismerőseid, hogy ezt te viccesnek tartod!

Csak tetszik

Örökíts meg olyan dolgokat amelyek tetszenek, de nem biztos hogy szeretnéd ajándékba megkapni! Jópofa, tetszik, de nem rendeznéd be vele lakásodat! Egyelőre csak tetszik, de lehet éppen valami kedvenc dolog is.

Megjelölés

Látsz valamit, amit szeretnél majd valakinek, de még nem tudod kinek. Pl. billentyűzet mintájú nyakkendő. Töltsd fel úgy, hogy csak te lásd egyelőre, majd ha valakinek szeretnéd, csak elő kell kapni az ajándék ötletek közül. Vagy csak kedvencként szeretnéd elmenteni magadnak.

Szeretném

Mire vágysz? Szeretnéd megkapni, azonnal tudatnád barátaiddal? Készíts (tallózd ki) róla egy fotót és töltsd fel a Ribizlyre, hogy valóra válthassák számodra. Ismerőseid akkor láthatják, ha megmutatod nekik vagy sms-t, email-t küldesz. Ha nagyobb publicitást szeretnél oszd meg a faebookon is! Ez mind a te döntésed.